Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Zánět dásní

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Skoro už týden mám hrozné bolesti dásní. Od dvou zubařů mám potvrzen zánět dásní. Prý mám zuby hodně čistit, proplachovat.. Zatím, ale nedošlo k žádné změně a trpím stále stejně. Nepomáhá mi bolest utlumit ani ibalginem. Myslíte, že se s tím opravdu nedá nic jiného dělat? Můžete mi poradit? Děkuji

Odpovědi na otázku

Díky moc za odpověď. V pátek jsem byla znovu u zubařky, protože se to již nedalo vydržet. Nakonec zjistila, že mi odumřel zub a pod ním se udělal zánět. Nyní mám zub vyvrtaný, otevřený a další postup se uvidí za týden.
Léčba zánětu dásní spočívá hlavně v zubní hygieně a trvá zhruba měsíc podle rozsahu potižení. Bolest by měla postupně ustupovat. Bohužel tady asi nevymyslíme víc, než dva zubaři, kteří vaše dásně viděli.