Poradna - Onemocnění zubů a dutiny ústní

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Akupresura na bolest zubů

proč zuby bolí ? Kazdy se nekdy dělají i kdyš se čistí

Odpovědi na otázku

častým čištěním si můžete poškodit i sklovinu
Není to jen o čištění,ale záleží i na dědičností,stravě,zda máte dostatek minerálu,vitamínů.
Chce to mít měkký zubní kartáček - např. švýcarský zubní kartáček CURAPROX. Ten mi doporučila slečna, která studuje zdravotní školu a musím uznat, že je fakt nejlepší.
hřebíček vyluhovat v alpě-silný roztok a potírat.pomáhá to,ale je to nechutné
může to být i přecitlivělost zubů, používat zubní pasty na citlivé zuby, zubními gely si potírejte dásně
používám zubní pastu Elmex, ale pokud hodně bolí zuby je lepší zajít k zubaři
Akupresura která zmírnuje bolest zubů se obvykle nachází mezi ukazovákem a palcem.
Zuby bolí, protože mají nervy ..pokud zubař nerv ze zubu vyndá, pak už nebolí, ale zub chřadne...pokud zuby bolí, je nejlepší zajít k zubaři, zřejmě je tam kaz či "díra", která chce "zalepit"...někomu se zuby kazí i když nejí sladké, někdy dědičnost...
může to být i dědičné a to můžete čistit jak blázen a stejně se budou kazit
tvář neprohřívat rukou jak je zvykem držet bolest,,spíše chladit,,i tady mám dobré zkušenosti bublat slunečnicový, nebo olivový olej opakovaně,,po 10 min vypláchnout vlažnou vodou,,divné, ale opravdu funguje
akupresurou určitě nic nezkazíte, na čištění zubů používejte měké kartáčky a dobré je taky chodit k zubní hygieničce
Akupresura Bod zmírňující bolesti zubů se nachází na hřbetní straně ruky mezi ukazovákem a palcem. Přitisknete-li oba prsty k sobě, hledaný bod je přímo na vrcholku svalového polštářku. Tiskněte palcem proti kosti asi 30 vteřin, několikrát opakujte do odeznění bolesti. Dráždění bodu není vhodné v těhotenství.
Mam precitlivelost zubu, ale staci mi zajit k zubnimu lekari, ktery mi je potre nejakou vodickou u korenu a mam na nejakou delsi dobu vetsinou klid. Jinak pouzivam mekke zubni kartacky.
Akupresura je tradiční čínská metoda, stejně jako akupunktura, založená na stlačování specifických akupunkturních bodů na povrchu lidského těla a pomoci tlaku na tyto body zmirňuje, či zcela odstraňuje bolest, ale pozor, neléčí.
taky me tahle akupresura pomohla nekolikrat,vyzkousejte.
Ano,je to tak mezi palcem a ukazovákem,doporučuji,mě to pomáhá
Akupresura - bod zmírňující bolest zubů je na hřbetní straně ruky mezi ukazovákem a palcem - na vrcholku svalového polštářku. Tiskněte palcem proti kosti 2 minuty. Nevhodné pro těhotné ženy.
Akupresura zmírňující bolest zubů se nachází na hřbetní straně ruky, mezi ukazovákem a palcem.