Poradna - Onemocnění zubů a dutiny ústní

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Váček

Pomoc při váčku?

Odpovědi na otázku

diky uzivateli opickajura za zverejnenou radu ohledne vacku. natekl mi oblicek tak, ze jsem nevidela na oko. vacek byl obrovsky. kdyz jsem si precetla radu -cituji- pokud si srabík jako já,,bublej v puse 10 min slunečnicovej olej. stokrát ověřené..olej v puse zbělí na mlíko. pak vyčistit zuby..opakovat klidně co půl hodiny. údajně se tím léčí celé tělo, pokud člověk bublá neboli převaluje v puse, tak sliněním, se nastartovává pohyb všeho v těle. olej na sebe váček váže..nejméně 6 bublání pomohlo, nejvíce 14,,jak kdo. Doporučuju u toho nesedět,,je to nekonečných 10 min a zvedá se někomu žaludek. rada, necelou lžíci do pusy a utírat prach, lux, uteče to.. zprvu jsem si rekla, nezabralo, jedem na pohotovost...po par hodinach mi obrovsky vcek prasknul.........diky!
pokud si srabík jako já,,bublej v puse 10 min slunečnicovej olej. stokrát ověřené..olej v puse zbělí na mlíko. pak vyčistit zuby..opakovat klidně co půl hodiny. údajně se tím léčí celé tělo, pokud člověk bublá neboli převaluje v puse, tak sliněním, se nastartovává pohyb všeho v těle. olej na sebe váček váže..nejméně 6 bublání pomohlo, nejvíce 14,,jak kdo. Doporučuju u toho nesedět,,je to nekonečných 10 min a zvedá se někomu žaludek. rada, necelou lžíci do pusy a utírat prach, lux, uteče to..
ZUBAŘ!
K zubari a to hned!
Ja som to mal tiež je to neprijemne a zubarka mi to musela prepichnut,potom to bolo dobre.
Jedině k zubaři a co nejdřím, než se dopracujete k vážnějším komplikacím
přiložit na chvíli syrovou cibuli praskne sám, poté výplach úst odvarem z šalvěje
Heřmánkový čaj, poté k zubaři.
Dojít si okamžitě k zubaři.
Jít k zubaři nebo čekat až praskne sám.
Předpokládám, že je to od zubu, proto je vhodné navštívit lékaře, který posoudí příčinu a poradí co dále, jestli zub léčit, než se z tohoto broblému vyskytně něco daleho horšího. Jinak ústní voda STOMA s tea tree olejem a řepíkem uleví.
MAZAT PROPOLISEM A ZAJÍT PAK K ZUBNÍMU LÉKAŘI
mě pomohlo vymáčknutí a heřmánkový čaj
kloktat šalvěj nebo kapat propolisovou tinkturu
zubař, někdy stačí vymáčknout, studené obklady na tvář,obklad z vychlazeného alkoholu-kousek vaty namočit a přiložit( domácí slivovice),nejíst moc horká jídla a nápoje, pomáhá i zmrzlina, léky na potlačení zánětu, třeba ibalgin
pokud se udělá žlutá špička,vymačkat,pak vyplachovat heřmánkem
heřmánek a zubař,
Pokud je to váček na zubu,chce to zajít k zubnímu,může se rozjet zánět.
určitě bych šla k zubaři, lepší čištění a proplachování úst ...
I když se to nemá, já se ho zbavila opětovným vymačkáváním a proplachováním ústní vodou
Rozhodne bych zašla urychle k zubari aby vám zub ošetril . Tohle bych nepodcenovala .
zeptejte se v lékárně a tam vám poradí...přípravků je hodně,ale jinak to chce zubaře zkuste si na to dát zubní pastu
Měla jsem kdysi 2x, nepříjemné je slabé slovo, došlo to tak daleko, že jsem o oba zuby přišla (naštěstí to nebyly přední zuby :-) )
Vznik „váčků” je obvykle přisuzován dědičnosti, nekvalitním zubům, špatné imunitě apod. Příčinou je však vždy infekce šířící se ze zubu. A protože k infikování zubu dochází většinou díky zubnímu kazu, můžeme tvrdit, že stačí dobrá ústní hygiena, která vzniku kazu zamezí, a nikdo se „váčků” obávat nemusí. Stejně tak již dávno není „váček” důvodem k extrakci zubu, téměř vždy je léčitelný.
Jestli se jedná o váček na zubu tak určitě navštívit zubaře, aby se na to podíval a zjistil přičinu.
Na to existujou speciální výrobky, zeptejte se v lékárně.
Heřmánek proplach