Poradna - Onemocnění zubů a dutiny ústní

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Zvláštní chrup?

Dobrý den, Mám takovou otázku ohledně svého chrupu. Je velice zvláštní a to hned v několika věcech. Nikdy v životě jsem si jej nečistil, nepečuji o něj. Kouřím,sem tam piju. Zubaře navštěvuji jednou ročne a přesto žádný kaz,zubní kámen, prostě žádný problém. Zuby mám už od doby narostlé jako by.. "ohoblované" Myslím tím,že u konce zubů-řezáku mám něco jako by vlnky a jsou velice ostré. Celkem je mám velice citlivé a čistě bílé. Na to,že si je nečistím,zubař mi s nimi nic nedělá je to dost zvláštní. Na internetu jsem hledal něco podobného, ale nenašel. Nemáte někdo něco stejného, nebo zkušenost? Děkuji

Odpovědi na otázku

Není mi jasné, co přesně je váš problém? Citlivost zubů? Pokud se vám na vašich zubech něco nezdá, tak bude nejlepší zeptat se vašeho zubního lékaře, který se na zuby sám podívá. Každopádně vám jistě doporučí si zuby čistit a nekouřit. Můžete mít sice přirozeně menší kazivost zubů, ale to neznamená, že dříve nebo později se problémy nemohou objevit.